oudercommissie

[rev_slider_vc alias=”oudercommissie”]

Oudercommissie 

De reden voor deelname aan de Oudercommissie is natuurlijk voor alle leden hetzelfde: betrokkenheid bij de opvang van onze kinderen! Om deze taak goed te kunnen doen, zijn er vanuit de wet op de kinderopvang regels en richtlijnen vastgelegd waar een oudercommissie en de organisatie van een opvangcentrum aan moeten voldoen. Als Oudercommissie heb je de mogelijkheid om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. Meepraten en invloed uitoefenen op de dagelijkse gang van zaken en de kwaliteit van Peutercentrum Inimini. Zo kun je een steentje kunnen bijdragen aan datgene waar Harlekijn Opvang en Dienstverlening voor staat: het aanbieden van een veilige plek om te leren, spelen en op te groeien. Dit alles willen we doen in goede harmonie met elkaar.

Het doel is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van ouders en/of verzorgers van de kinderen die de opvang bezoeken. Wij horen daarom graag als het je leuk lijkt om bij de oudercommissie je steentje bij te dragen!

Ron Eerhard

Mijn Naam is Ron Eerhard. Mijn vrouw is Mariska. Samen hebben we twee kinderen (Nikki en Evi) en verwachten in Mei 2019 een derde meid. Ik werk bij Stedin Netbeheer als Storingen- en incidentenonderzoeker. Ik heb mij aangemeld bij de ouderen commissie omdat ik het belangrijk vind dat de Harlekijn een klankboord heeft zodat zij weten wat er speelt bij de ouders.

Fleur Mostert-Simons

Hoi, ik ben Fleur. Ik ben getrouwd met Ard en samen hebben we 3 kinderen. Hein, Jop en Daan. Hein gaat naar basisschool de Ark.  Jop en Daan gaan naar Inimini. Samen met mijn man hebben wij thuis een beschermd woonvorm voor 6 jongeren met autisme en/of een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij aan deze doelgroep ook dagbegeleiding. Ik weet vanuit ons werk dat het belangrijk is dat ouders betrokken worden.  Ik denk graag mee dus daarom ben ik lid geworden van de oudercommissie. Ik hoop op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van zorg.

Jolanda van der Meijs-Eikelenboom

Hallo, ik ben Jolanda. Getrouwd met Joost en samen hebben wij 2 kinderen. Onze kinderen gaan meerdere keren per week naar Inimini en daardoor vind ik het fijn om in de OC te gaan. Ik hoop een makkelijk aanspreekpunt te zijn voor de andere ouders en ervoor te zorgen dat de communicatie goed verloopt.  Daardoor draag ik eraan bij om de kwaliteit van Inimini te waarborgen.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Locatie Peutercentrum Inimini
Registratienummer Landelijk Register: 187972242

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(St. Jozefschool)
Schoolplein 2
2636 GB Schipluiden
telefoon: 0614040651 (8:30 – 12:00 uur)

www.iniminischipluiden.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven