ons team

even voorstellen…

Peutercentrum Inimini, locatie St. Jozefschool bestaat uit een vast team:

Sander van Steekelenburg

Directeur: verantwoordelijk voor administratieve, contractuele en beleidszaken

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, welke allemaal op de opvang in Maasland hebben gezeten . Al vanaf mijn 22e ben ik zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zat de laatste 3 jaar in een semi-overheidssector (woning corporaties). Sinds 2015 ben ik directeur/eigenaar van Harlekijn Opvang en Dienstverlening.

sander@harlekijnmaasland.nl

Cecile van Steekelenburg

Trainer en coach: verantwoordelijk voor de organisatie, regelgeving en inhoud

Ik ben getrouwd met Sander en afgestudeerd groepsleerkracht basisonderwijs. Ik heb ervaring op diverse (Montessori) scholen en ook in de rol van Intern Begeleidster opgedaan. Ik ben ook nog lid geweest van de OuderCommissie van Stichting Peuterspeelzalen Midden Delfland.

cecile@harlekijnmaasland.nl

Simone Geene

Locatieverantwoordelijke Inimini, Pedagogisch medewerker:  verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Ik ben Simone, geboren in 1990. Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben wij twee kinderen. Na het behalen van mijn SPW diploma ben ik direct gaan werken in de kinderopvang. Per augustus 2017 ben ik begonnen bij Inimini waar ik al mijn enthousiasme, liefde en kwaliteiten dagelijks kan inzetten. Iedere dag de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, een dikke knuffel geven of gewoon gezellig samen liedjes zingen, dat is waar ik heel erg blij van wordt. Ik zet mij ervoor in om de kinderen zich veilig en welkom te laten voelen.

Willemijn Blom

Assistent Manager, Pedagogisch medewerker, verantwoordelijk voor de planning, organisatie opvang en educatie van de peuters.

Ik ben Willemijn, geboren in 1987. Samen met mijn lieve hond Hummer woon ik in Spijkenisse. Na het behalen van de opleiding Onderwijsassistente ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dat is inmiddels alweer zo’n 9 jaar geleden. Door mijn Brabantse gezelligheid en zachtheid creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Zo wil ik er elke dag voor zorgen dat er voldoende uitdaging is en dat er echt gekeken wordt naar waar de interesses liggen. Inimini speelt in op een goede aansluiting naar de basisschool en daar wil ik graag deel aan nemen. Per oktober 2017 ben ik bij Inimini begonnen. Ik kijk uit naar veel gezelligheid en de kinderen spelenderwijs verder ontwikkelen.

Dominique Moerman

Pedagogisch medewerker (vaste inval), verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Mijn naam is Dominique, geboren in 1997. Ik heb in 2018 mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Voor ik begon met deze opleiding werkte ik 5 maanden in Canada als Au pair. Daar heb ik voor kinderen tussen de 1 en 10 jaar gezorgd. Ik vond dit zo ontzettend leuk, dat ik daarom voor deze opleiding gekozen heb. Naast mijn werk bij Harlekijn, werk ik ook bij BSO Maxi en Inimini in Schipluiden.

.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Locatie Peutercentrum Inimini
Registratienummer Landelijk Register: 187972242

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(St. Jozefschool)
Schoolplein 2
2636 GB Schipluiden
telefoon: 0614040651 (8:30 – 12:00 uur)

www.iniminischipluiden.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven